De sarbatori, cadourile de la FineStore.ro aduc bucurie in orice familie

Echipa Stiri Diaspora |
Data actualizării: | Data publicării:
Dictador FineStore.ro
Dictador FineStore.ro

Noi, romanii, avem un stil unic de a ne petrece sarbatorile. Suntem renumiti peste tot in lume pentru bucatele alese, care nu lipsesc de pe nicio masa in aceasta perioada. Insa, cel mai important lucru de sarbatori consta in prezenta celor cu care petrecem momentele festive.

Daca anul acesta, esti departe fizic de cei dragi, nu inseamna ca nu le poti arata cat de mult te gandesti la ei. Ajutorul pentru a le face o bucurie celor care te asteptau acasa mai ceva ca pe Mos Craciun vine din partea FineStore.ro, cel mai mare magazin online de bauturi alcoolice.

Cadourile de la FineStore.ro, pe gustul oricui

Pentru o astfel de ocazie, FineStore.ro s-a pregatit de luni bune. Asa ca, in prag de sarbatori, cel mai mare magazin online de bauturi alcoolice te intampina cu aproape  4.000 de produse si preturi speciale, astfel incat sa poti alege cadoul perfect cu doar un click atat pentru parinti, frati, surori, cumnati, nasi, cat si pentru prieteni dragi.

Fie ca vorbim despre whisky, coniac, vodka, gin, sampanie, vin spumant, rom, tequila, lichior, vin sau brandy si pana la bauturi traditionale, cu siguranta pe FineStore.ro gasesti tot ce doresti in materie de bauturi alcoolice.

Gosset, Foss Marai, Dictador, Masi, A.H. Riise, Crystal Head, Clase Azul, Frapin, June, Mozart, Gosset, G Vine sau Kamiki sunt doar cateva dintre brandurile de renume care se regasesc in oferta FineStore.ro de sarbatori.

 

Nici cosurile cadou nu au fost uitate de specialistii FineStore.ro. Asa ca, de exemplu,  o surpriza pentru mame, care poate reprezenta in acelasi timp si un mesaj prin care sa-i arati ca te gandesti zilnic la ea, poate fi cosul elegant Each Day, care contine o sticla de Prosecco Collenovo Extra Dry, panettone cu stafide si coaja de portocala, bomboane de ciocolata, fursecuri daneze cu unt, praline, lumanare festiva si un set de coastere din lemn, cu mesaj festiv.  

Pentru unul dintre membrii familiei de sex masculin pe care nu l-ai vazut de mult timp si cu care ti-e dor sa stai la un pahar de vorba, poti alege un cos cadou The Gentleman Stories, care contine, printre altele, o sticla de Tennesse Whiskey Gentleman Jack, un set de cuburi din granit de racit whisky, cat si paharul oficial pentru degustare Glencairn Whisky.

In functie de preferintele celor carora vrei sa le faci o surpriza, pe FineStore.ro ai de unde alege! Peste 100 de modele de cosuri cadou asteapta sa ajunga sub bradul de Craciun! Asigura-te ca destinatarii le vor primi la momentul oportun si comanda cadourile de sarbatori din timp!

Durata livrarii este de minimum 48 de ore de la confirmarea comenzii. Este bine sa stii ca, in situatia in care intentionezi sa oferi mai multe daruri de Sarbatori, pe FineStore.ro este suficienta o singura comanda, daca soliciti serviciul de livrare la adrese multiple. In plus, pentru comenzile cu valoare mai mare de 199 de lei, livrarea este gratuita in orice localitate de pe teritoriul Romaniei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel