Criză de gelozie a Dianei Șoșoacă, după ce soțul ei a dansat cu o jurnalistă

Narcis Popa |
Data actualizării: | Data publicării:

Silvestru Șoșoacă a povestit de la ce a pornit ruptura dintre cei doi. 

Din câte se pare, totul ar fi pornit de la o criză de gelozie a Dianei Șosoacă. 

"Ea mi-a reproșat că am dansat cu o jurnalistă la un eveniment pe care l-am avut. A făcut o criză la Poiana Brașov,"a povestit Silvestru Șoșoacă la Antena 3.

Totuși, Silvestru Șoșoacă spune că soția lui ar fi făcut un adevărat plan și că gelozia a fost doar un pretext care să determine ruperea relației dintre cei doi.

"Eu puteam fi deputat în urmă cu patru ani, dar am renunțat pentru că ea a apărut mai mult la televizor, avea ceva mai multă notorietate și mi s-a părut normal să renunț în favoarea ei. (...) Ea și-a calculat absolut totul: să nu am timp să-i retrag numele de Șoșoacă, în urma unui potențial divorț. Ea fără mine se prăbușește și în două luni se va vedea. Ea mi-a făcut mult rău și în cazul Goracci (jurnalista din Italia - n.r) atunci când și-a dorit să am un dosar penal ca să nu pot candida. Asta era teama ei, să nu pot candida," a mai spus Silvestru Șoșoacă.

Silvestru Șoșoacă a depus actele de divorț. Spune că Diana Șoșoacă e ruptă de familie

 

Soțul Silvestru a povestit de asemenea că a depus actele de divorț în urmă cu două săptămâni. 

"Așa cum o vedeți țipând, zbierând, așa a fost dintotdeauna. Nimeni din familie nu a chemat-o la vreun botez deși au fost mai multe anul trecut. Relațiile ei cu familia sunt reci de până să mă căsătoresc eu cu Diana, dar între timp relațiile s-au răcit complet. Nimeni din familie nu este lângă ea în momentul acesta. Asta e Diana, e certată cu toată lumea. Ea e solitară, dar nu poți fi așa, pentru că politica înseamnă echipă," a mai spus Silvestru Șoșoacă.

Silvestru Șoșoacă este acum cercetat pentru sechestrare după ce a sărit în apărarea soției în celebrul caz "Goracci". Silvestru nu a lăsat-o pe jurnalista Lucia Goracci care venise să-i ia un interviu Dianei Șoșoacă să iasă din casă și chiar s-a împins cu polițiștii sosiți la fața locului. Diana Șoșoacă nu are nici un fel de dosar penal în urma celebrului episod. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel