De ce să pui bicarbonat în colțul geamurilor. Trucul pe care îl vei folosi la infinit 

Echipa Stiri Diaspora |
Data publicării:

Folosirea bicarbonatului de sodiu la geamuri, sau pe tocul geamurilor te poate scăpa de o mulțime de probleme. Vara, mai ales, scapi de una dintre cele mai deranjante probleme cu care vine anotimpul cald. 

Folosit în gospodăriile din toată lumea, chiar și în Canada (deci nu doar în România așa cum cred mulți) bicarbonatul este soluția cea mai ieftină pentru o mulțime de probleme. Pe lângă efectele deja cunoscute, pentru a curăța bucătăria, pentru albirea hainelor sau pentru redarea luciului oalelor din inox, acesta mai are și alte efecte: vă prezentăm astăzi unul dintre ele.

Trucul cu bicarbonatul pe tocul geamurilor. De ce e bine să faci asta?

 

Dacă pui bicarbonat de sodiu în zona geamurilor (pe toc sau foarte aproape, chiar pe glaf) alungă toate furnicile sau insectele care se apropie și ar dori să vă intre în casă. Nu este cazul să cheltuiești o mulțime de bani pe produse din import, care de multe ori sunt toxice. Bineînțeles, bicarbonatul de sodiu trebuie amestecat cu o soluție.

Citește și Pune această plantă pe pervaz și nu vei avea probleme cu țânțarii toată vara. Și alte produse din cămară îți vin în ajutor

Ce trebuie să faci? Este bine ca bicarbonatul de sodiu să-l amesteci cu o linguriță de scorțișoară. Îl amesteci bine până se schimba un pic culoarea de alb imaculat și îl împrăștii în zonele prin care furnicile se adună sau ar putea intra. Este important de știut că va poate scăpa cu siguranță de problema furnicilor, doar că trebuie mai întâi să vă asigurați că acestea nu au pătruns deja în locuință. Aceasta este o măsură de prevenire a intrării furnicilor pe la geamuri, în locuință, în cazul în care ați mai avut astfel de probleme anterior. 

 

Alte trucuri cu bicarbonatul de sodiu. Albirea dinților 

 

Înainte de a face albirea dentară acasă și de a te "arunca" în provocarea trucurilor naturiste, este esențială consultarea prealabilă cu medicul specialist

Capacitatea de albire a bicarbonatului de sodiu este cunoscută și utilizarea sa în curățarea gospodăriei este obișnuită. Această substanță este prezentă și ca o componentă în multe paste de dinți și poate fi un bun aliat dacă te gândești la cum să îndepărtezi culoarea galbenă de pe dinți. Este important de reținut ca bicarbonatul este abraziv și trebuie folosit pentru albirea dinților, moderat și sporadic, niciodată zilnic pentru că ar ajunge să deterioreze smalțul dinților.

Amestecă o lingură mică de bicarbonat de sodiu cu puțină apă pentru a crea o pastă fină. Folosește amestecul ca și cum ar fi pasta ta de dinți. Periați ușor câteva minute și clătiți cu multă apă.

 

 

 

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel