De ce a murit Cristina Țopescu. Ministrul Marcel Vela, prima ipoteză

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

Ministrul Marcel Vela a intrat într-o intervenție telefonică la România și a vorbit despre felul cum a fost ăsită decedată ân casă Cristina Țopescu.

Ministrul Marcel Vela spune că alerta la 112 s-a dat în această seară la ora 22.00. „Este un moment delicat. Am fost anunțat de Inspectorul General, dl. chestor Vasilescu despre faptul că o vecină a anunțat la 112 despre suspiciunea ei cu privire la vecina Cristina pentru că nu o mai văsuse de mult vreme, mașina era nemișcată în fața casei și a văzut un câine mort.

S-au mobilizat forțele din zonă și au chemat SMURDul după care au intrat în casă și au realizat că este o tragdie și că nu mai este printre noi Cristina Țopescu“, a afirmat ministrul de Interne.

Întrebat dacă există anumite suspiciuni cu privire la decesul ei, ministrul a precizat că datele sunt în curs de stabilire.

„Ce stim sigur acum este că nu sunt urme de violență. Echipa de criminalisti își face datoria. Probabil după ce se va face autopsia mâine se va știi exact cauza. Este devreme să ne pronuntță la variante cum ar fi sinucidere, o comoție cerebrala, sau un infract. Știm doar că nu sunt urme de violență. Acum se efectuează cercetările. Echipa de criminaliști își face datoria și face toate pricedurile prezăvute de normele de cercetare în asemnea cazuri. Când vom avea concluziile, evident că le vom comunica și vor fi publice“, a declarat ministrul Marcel Vela, în direct, la România Tv.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel