David Popovici şi Patrick Sebastian Dinu, calificaţi în finala probei de 100 m liber, la CM de juniori de la Lima

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
David Popovici şi Patrick Sebastian Dinu, calificaţi în finala probei de 100 m liber, la CM de juniori de la Lima. FOTO: Facebook @FRNPM
David Popovici şi Patrick Sebastian Dinu, calificaţi în finala probei de 100 m liber, la CM de juniori de la Lima. FOTO: Facebook @FRNPM

Înotătorii români David Popovici şi Patrick Sebastian Dinu s-au calificat în finala probei de 100 m liber din cadrul Campionatelor Mondiale pentru juniori de la Lima (Peru), anunţă Federaţia Română de Nataţie.

„Prima veste bună din Peru, din această noapte, ne-o dau David Popovici şi Patrick Sebastian Dinu, care s-au calificat împreună în finala probei de 100 m liber. După o semifinală fără emoţii, David a ajuns în finală cu cel mai bun timp din semifinale: 48,17 secunde. În aceeaşi probă, şi tot fără mari emoţii, Patrick Sebastian Dinu a trecut de semifinale. Timpul său din semifinale a fost de 50,22 secunde”, scrie FRN într-un comunicat.

Finala probei 100 m liber masculin va avea loc în noaptea de duminică spre luni, de la ora 2:02, ora României.

În proba de 50 m spate feminin, Rebecca Diaconescu s-a clasat pe locul al patrulea în finală, cu timpul de 28,94 secunde, "la o distanţă foarte, foarte mică de podium (00,01 s)", conform federaţiei.

 

Proba a fost câştigată de Lora Komoroczy (Ungaria) - 28,51 sec. urmată de Aimi Nagaoka (Japonia) - 28,70 sec. şi de Sara Curtis (Italia) - 28,93 sec.

La 50 m liber feminin, românca Bianca Costea s-a calificat în finală cu al doilea timp din semifinale, 25,43 secunde. Finala va avea loc în noaptea de duminică spre luni, de la ora 3:17, ora României.

 

În proba de 100 m fluture, Andra Gorecki s-a oprit în semifinale, fiind cronometrată în 1 min 03 sec 43/100, timp care nu îi permite să evolueze în finală. Reprezentanta ţării noastre încheie astfel proba pe locul 13.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel