Danka, fetița dispărută din Serbia, a fost găsită fără suflare. Doi suspecți au recunoscut crima

Cristina Iacob |
Data publicării:
Foto: ILUSTRATIV / Sursa: pixabay.com
Foto: ILUSTRATIV / Sursa: pixabay.com

Danka Ilici, fetița de doi ani din Serbia, dispărută, a fost ucisă într-un accident rutier.

Președintele Serbiei a anunțat că Danka, fetița în vârstă de doi ani, dispărută de 10 zile, a fost ucisă de doi angajați ai Societății de Utilitate Publică din Bor. 

Conform corespondentului Antena 3 CNN prezent la fața locului, cei doi suspecți au declarat în fața anchetatorilor că au lovit-o pe Danka cu mașina companiei pentru care lucrau. Fetița se afla pe stradă împreună cu un alt coleg când s-a întâmplat tragedia. 

Suspecții au încercat să scape de cadavru

 

Cei doi au luat cadavrul fetei și l-au pus în portbagajul autovehiculului, deplasându-se la o groapă de gunoi din apropiere și au aruncat trupul neînsuflețit la marginea drumului. 

Descoperirea vine în urma verificărilor efectuate de polițiștii din Serbia care au găsit în autoturism pete de sânge, care ulterior s-a dovedit că acesta aparține micuței. 

Criminalii au fost ridicați de poliție la primele ore ale dimineții și au fost duși la secție, unde și-au mărturisit fapta. 

Autoritățile încearcă să ridice corpul neînsuflețit al fetei. La fața locului se află și cei doi suspecți, doi bărbați în vârstă de 50 de ani. 

Vestea că Danka a fost descoperită fără suflare a cutremurat întreaga lume, inclusiv președintele Serbiei a făcut acest anunț cu vocea tremurând, spunând că toți cei care au căutat-o pe Danka aveau speranța că fetița va fi găsită în viață.

Ce este important de subliniat în această anchetă este faptul că accidentul în care a fost implicată micuța s-a produs la doar șapte minute după ce a fost anunțată dispariția ei.


--------------------------------------------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp atunci când apare o știre importantă, puteți intra pe unul din grupurile de dedicate cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri:

-> https://chat.whatsapp.com/JJePx9Ood2XAgm8wytbimH 

-> https://chat.whatsapp.com/J6n4XX2nQLL0yuoailBGk6

-> https://chat.whatsapp.com/Jb6xHKTjTdhIGOmUrCk0qy

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel