Daniel Ghiță: "Eu NU votez Iohannis. Mai bine mort, decât să votez un străin!"

Echipa Stiri Diaspora |
Data publicării:

Celebrul luptător K1 Daniel Ghiță a postat un mesaj pe Facebook în care anunță că nu-l votează pe Klaus Iohannis pentru că acesta e străin și "nu iubește neamul românesc".

"Săptămâna trecută am văzut președintele României, care fuge de o dezbatere electorală! Prima data in istorie! Bărbat? Cum să nu te prezinți la o dezbatere?

Aroganta maximă, arată dispreț față de poporul român!

E o jignire la adresa românilor, să folosiți slogane intr o campanie electorala. Un bărbat adevarat, merge la dezbatere, fără frică.

Un președinte care sta ascuns, după servicii, cozi de topor și stapanii lui de afara, nu are cum sa fie un președinte bun pentru România!

Ce religie aveți, domnule președinte? Unde locuiesc părinții dvs ? Ce ati făcut in ultimii cinci ani pentru România? NIMIC! Absolut nimic! Ati dezbinat românii , și nu ati avut respect fata de constituția României!
Cel mai rău președinte, care nu își asuma nimic și jignește zâmbind, poporul român.

Noi, suntem de vină, ca ne înjurăm între noi, in loc sa nu mai permitem așa ceva. In Serbia, era dat jos de mult din funcție.

Eu sunt patriot și nu voi vota Iohannis niciodată! Mai bine mort, decât sa votez un străin, care nu iubește România și neamul românesc!
Nu are religia noastră, a " tuturor românilor " , care ne a unit sute de ani. Nu are compasiune față de poporul român. Istoria nu o sa te uite.

Eu, NU votez Iohannis!
Cei care îl votați, să vă asumați!
Eu, nu am sa las copilul meu pe mâna unui om, care nu are copii. Nu poate el sa înțeleaga durerea poporului, ca multinaționalele fac in România miliarde, iar copiii noștri trăiesc in sărăcie.
România este o țară bogată, in timp ce copiii României trăiesc in sărăcie. E timpul, poporul să nu mai voteze oameni care nu își iubesc poporul.

Eu, NU votez Iohannis! Nu îmi plăcea Dancilă, dar in ultima săptămână mi-a arătat că are curaj!
România are nevoie de patrioți. Oameni care iubesc România și neamul românesc!", este mesajul postat de Daniel Ghiță pe Facebook.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel