Dăncilă, strigăt de LUPTĂ în PSD: "Vom CÂȘTIGA alegerile, nu fac niciun pas înapoi"

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Preşedintele Partidului Social Democrat, Viorica Dăncilă, a declarat, marţi, că PSD intră în campania electorală pentru alegerile prezidenţiale pentru a câştiga şi, personal, nu va face niciun pas înapoi, pentru că "orice pas înapoi al meu este un pas înainte al opoziţiei". 

"Peste două luni intrăm în campania electorală pentru prezidenţiale, o campanie foarte importantă, în care intrăm ca să câştigăm, o campanie în care vom arăta puterea PSD, o campanie care ne va reconfirma forţa noastră în fiecare localitate din ţară. Eu vă garantez că nu am să fac niciun pas înapoi, pentru că orice pas înapoi al meu este un pas înainte al opoziţiei", a spus Dăncilă în faţa celor 1.700 de membri prezenţi la Conferinţa PSD Dolj.

Premierul Viorica Dăncilă a reafirmat că nu este afectată de jignirile venite din partea opoziţiei şi că, deşi este femeie, are forţa să se lupte cu fiecare dintre contracandidaţii săi, pentru că are alături forţa singurului partid care poate construi România.

"Jignirile lor nu mă afectează, pentru că jignirile vin din partea oamenilor slabi, nu din partea oamenilor puternici, şi am tăria să mă lupt cu fiecare dintre ei, pentru că ştiu că alături de mine am forţa PSD în fiecare colţ din ţară, singurul partid care poate construi România. Şi le garantez tuturor că sunt mai puternică decât toţi la un loc, chiar dacă sunt femeie, că PSD este o forţă şi cei care ne-au subestimat vor regreta atât pe 10 noiembrie, cât şi pe 24 noiembrie, iar dumneavoastră vă spun să mergeţi acasă cu încrederea de a câştiga în localităţile dvs. şi cu aceeaşi putere de muncă şi de a lupta pentru că este lupta a noastră, a tuturor, a singurului partid care poate construi România (...) Noi trebuie să fim mândri că suntem social-democraţi, pentru că nu am luat niciodată decizii împotriva românilor. Cum la fel de mândri trebuie să fim că suntem români, pentru că suntem oameni oneşti, oameni muncitori, oameni care au demonstrat de fiecare dată că pot performa în orice domeniu de activitate. De aceea vă recomand să aveţi încredere în dumneavoastră, pentru că eu am încredere în fiecare membru PSD", a mai afirmat liderul PSD.

Preşedintele PSD a subliniat că greşelile făcute la alegerile europarlamentare trebuie asumate, iar un domeniu în care s-au făcut greşeli a fost comunicarea.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel