Dăncilă s-a lepădat de Dragnea în faţa social-democraţilor europeni

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Viorica Dăncilă, președintele interimar al Partidului Social Democrat, s-a dezis public de „era Dragnea”, în discursul susţinut, astăzi, la Bruxelles, la reuniunea liderilor Partidului Socialiștilor Europeni. Dăncilă a vorbit despre revenire şi reluarea dialogului.

„Mă bucur să revin alături de marea familie a socialiștilor și democraților europeni. Pentru mine și colegii mei din Partidul Social Democrat este extrem de importantă reluarea dialogului și consolidarea relației cu prietenii și partenerii din marea noastră familie europeană. Împreună suntem mai puternici, iar partidul pe care îl conduc este determinat să întărească relația cu familia social democrată europeană și să participe activ în luarea celor mai bune decizii pentru toți cetățenii europeni”, a afirmat președintele interimar al PSD, Viorica Dăncilă, potrivit Agerpres.

În replică, liderii PES au salutat prezenţa Viorica Dăncilă şi i-au transmis susținere pentru continuarea dialogului și întărirea colaborării dintre PSD și PES.

Liderii PES au apreciat şi atitudinea proeuropeană a Viorica Dăncilă, precum și schimbarea abordării politice a noii conduceri a Partidului Social Democrat.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel