Dăncilă REACȚIONEAZĂ după PROTESTELE cu care a fost ÎNTÂMPINATĂ: „Suntem un Guvern CURAJOS. Nu o să ne speriem”

Loredana Iriciuc |
Data actualizării: | Data publicării:

Premierul Viorica Dăncilă a declarat, astăzi, în comuna Giarmata, judeţul Timiş, cu privire la protestele cu care a fost întâmpinată, că „nu o să ne speriem că unul sau altul ţipă”.

„Eu cred că într-o democrație, fiecare partid trebuie să își spună punctul de vedere, dar într-o lume civilizată, într-o lume în care există respect, aceste lucruri se pot spune într-un mod politicos, într-un mod care să arate că poți să vii cu argumente, și nu cu jigniri și cu violentă. Oamenii pot protesta, este dreptul lor, dar cred că mulți dintre români nu pot înțelege și nu pot acceptă modul în care se manifestă. În momentul în care vii cu violentă, vi cu jigniri, înseamnă că nu ai argumente”, a susținut Viorica Dăncilă.

Ea a mai spus că „noi, românii, nu suntem cum vor să ne zugrăvească unii care consideră că a jigni îi face mai puternici, că a dezbină este obiectivul nostru de țară”.

Deși există imagini cu protestatarii care au întâmpinat-o la Cluj, Arad sau în Timiș. Viorica Dăncilă a susținut că presa nu a reflectat corect ceea ce s-a întâmplat.

„Modul în care am văzut că a fost reliefată o parte a vizitei pe care am făcut-o în diferite localități, mă refer aici la Cluj, unde am auzit că guvernul a fost alergat... Eu cred că trebuie să dăm informații corecte. Guvernul nu poate fi alergat și, în altă ordine de idei, suntem un guvern destul de curajos”, a declarat Dăncilă.

Ea a ținut să transmită că nu o să se „sperie de unul sau altul țipă” și că „e foarte important să ne manifestăm într-un mod civilizat”, mai ales că la București se află și jurnaliști străini, în condițiile în care România încă deține președința rotativă a Consiliului UE.

„Românii întotdeauna au fost oameni civilizați, corecți, de ce să facem acum o altă impresie? Mai ales că încă deținem președinția rotativă și că, în afară de presă românească, este și presă din alte state europene prezente și cred că nu vrem niciunul dintre noi, indiferent de culoarea politică, să dăm o imagine României care nu este conformă cu realitatea”, a adăugat Viorica Dăncilă.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel