Dăncilă, prima reacție după ce moțiunea a PICAT: "Îmi întărește încrederea în colegi"

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Viorica Dăncilă a declarat, după ce Parlamentul a respins moțiunea de cenzură, că rezultatul i-a întărit convingerea că PSD-ALDE este o alianță puternică. Premierul a adăugat că votul la moțiune arată și că opoziția a tratat cu neseriozitate demersul pe care l-a avut, transmite Mediafax.

"A fost tratată cu multă neseriozitate. În momentul în care depui o moțiune de cenzură trebuie să vii cu un program. În această moțiune am văzut superficialitate, jigniri, ceea ce demonstrează că nu a fost tratată cu seriozitate. 15 ministere ne-au spus, dar nu ne-au spus cum s-au gândit la 15, de ce nu 17, de ce nu 13?", a afirmat Viorica Dăncilă, după respingerea moțiunii de cenzură în plenul reunit de marți al Parlamentului.

Întrebată dacă rezultatul moțiunii îi întărește poziția în fruntea Guvernului și în partid, Dăncilă a răspuns: „Nu știu dacă acest lucru îmi întărește poziția, dar îmi întărește convingerea că suntem o alianță puternică. Mie îmi întărește încrederea în colegii de alianță".

Camera Deputaților și Senatul au respins, marți, în plenul reunit, moțiunea de cenzură depusă de partidele de opoziție pentru demiterea Guvernului Dăncilă.

Din numărul total de parlamentari care este 465, au fost prezenți 350. Au fost exprimate 210 voturi dintre care voturi „pentru" 200, voturi „împotrivă" 7, abțineri 3. Pentru ca moțiunea să fie adoptată erau necesare 233 de voturi „pentru".

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel