Dăncilă o ATACĂ din nou pe Kovesi: "Dacă una din acuzații..."

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Premierul Viorica Dăncilă a declarat, în cadrul emisiunii "Gândurile lui Cristoiu", că dacă doar una dintre acuzațiile la adresa Laurei Codruța Kovesi ar fi adevărată, atunci aceasta ar influența imaginea României, motiv pentru care nu a putut să o susțină pentru funcția de procuror șef european. 

"Am fost împotriva susținerii Laurei Codruței Kovesi și îmi mențin poziția. Atâta timp cât sunt anumite acuzații, dosare în desfășurare, am considerat că trebuie să lămurească înainte de a candida la o funcție la nivel european. Am luat un calcul, dacă din aceste acuzații una ar fi adevărată, atunci toată această vinovăție, acuzații, vor influența imaginea României. Pornind de la asta nu am susținut-o pe Laura Codruța Kovesi", a declarat Viorica Dăncilă, la "Gândurile lui Cristoiu".

Laura Codruţa Kovesi a declarat, după ce a fost votată în COREPER pentru a deţine funcţia de procuror şef european, că este o reuşită a tuturor românilor care au susţinut în ultimii ani lupta anticorupţie. Fosta şefă DNA a precizat însă că procedura încă nu e finalizată.

Comisia pentru Libertăţi Civile, Justiţie şi Afaceri Interne (LIBE) din Parlamentul European a ajuns la un "acord definitiv" cu Preşedinţia finlandeză a Consiliului Uniunii Europene pentru numirea Laurei Codruţa Kovesi în funcţia de şef al Parchetului european, transmite Mediafax.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel