Dăncilă: "NU știu dacă există statul paralel, am fost plecată 9 ani din țară"

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:

Premierul Viorica Dăncilă, preşedinte interimar al PSD, a declarat marţi seara, în conferinţa de presă de la finalul şedinţei CExN, că nu vrea să discute despre "statul paralel", dar a adăugat că asta nu înseamnă că nu există. 

"Eu nu am vorbit de statul paralel, deci, pentru mine, repet, repet acest lucru, nu vreau să discut despre statul paralel. Vreau să luaţi afirmaţia mea... nu că nu ar exista, nu ştiu despre acest lucru. Gândiţi-vă că am fost 9 ani plecată din România, poate sunt oameni care s-au confruntat cu multe situaţii, poate, eu ştiu, ştiu mai multe lucruri, dar, eu, pentru mine obiectivul principal este ce vom face de acum încolo şi cum vom putea să acţionăm în perioada următoare fără ca să avem în prim-plan justiţia, ci proiectele pe care le avem pentru România", a afirmat Viorica Dăncilă.

Preşedintele interimar al PSD a fost huiduită de un grup de câţiva protestatari la plecarea din sediul partidului. Ea a mers şi a discutat cu aceştia, întrebându-i care sunt nemulţumirile lor şi i-a invitat să vină într-o audienţă la Guvern.

Şi primarul general al capitalei Gabriela Firea a fost interpelată la plecarea din sediul PSD după şedinţa CExN de unul dintre protestatari, ea acuzându-l pe acesta că este plătit de către o persoană dintr-un alt partid să facă astfel de acţiuni de protest. Firea a mai spus că a făcut plângere împotriva acestui protestatar, pentru că ar fi venit şi în faţa casei sale.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel