Dăncilă nu se mai sfiește să critice „epoca Dragnea”: „Cred că ne-a costat mult”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Premierul Viorica Dăncilă nu se mai sfiește să critice „epoca Dragnea” . După ce a insistat că subiectul justiție iese de pe agenda PSD, acum Dăncilă critică și modul în care Dragnea a schimbat premierii după câștigarea alegerilor din 2016.

Întrebată dacă a fost o gafă faptul că PSD a schimbat 80 de miniștri, Viorica Dăncilă spune că schimbarea a trei guverne a costat mai mult partidul decât remanierea membrilor Guvernului.

„Nu știu dacă faptul că am schimbat miniștri ne-a afectat foarte mult. Au fost guverne care au schimbat mulți miniștri. Cred că ne-a costat mai mult că am schimbat trei guverne. Cred că acest lucru ne-a costat mai mult decât faptul că am schimbat miniștri. Nici așa perioada să nu fie foarte mică (a remanierii membrilor Executivului - n.r.). Nu face performanță, dar să nu facă greșeli, să nu aducă un prejudiciu actului de guvernare. Nu pot să vorbesc despre schimbarea miniștrilor în celelalte guverne", a declarat Viorica Dăncilă, marți seară, la România Tv.

De când a câștigat alegerile parlamentare din 2016, PSD a schimbat două guverne prin moțiune de cenzură în Parlament: Cabinetul Grindeanu și apoi executivul condus de Mihai Tudose.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel