Dăncilă nu poate ieși din clădire. Sute de protestatari o AȘTEAPTĂ

Alexandra Steoleaca |
Data publicării:

Două proteste au loc la sosirea premierului Viorica Dăncilă în judeţul Arad, respectiv la Primăria Lipova şi la Prefectura Arad, participanţii scandând împotriva PSD şi a Guvernului.

La Primăria Lipova, unde Viorica Dăncilă a avut o întâlnire cu responsabili locali şi membri ai PSD, premierul a fost aşteptat de un grup format din zeci de liceeni, care au purtat pancarte cu mesaje împotriva Guvernului şi a coaliţiei de guvernare, fără a scanda. Au fost prezenţi însă şi peste o sută de susţinători ai PSD.

La Arad, premierul a fost aşteptat de peste 200 de protestatari, care s-au postat în zona intrării în clădirea Prefecturii. Participanţii au scandat zgomotos şi au purtat pancarte cu mesaje împotriva PSD.

În zona Prefecturii au fost prezenţi şi zeci de membri şi simpatizanţi ai PSD, care au intrat în conflict verbal cu o parte dintre protestatari, ei fiind despărţiţi de jandarmi.

Premierul se află într-o vizită în judeţul Arad, alături de mai mulţi miniştri, între care cel al Sănătăţii, al Finanţelor, al Agriculturii şi al Culturii.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel