Dăncilă, mutare de ULTIMĂ ORĂ: Ține ședință de Guvern luni

Liviu Ludovic |
Data publicării:
gov.ro
gov.ro

Executivul are, luni, de la ora 11.00, ședință de Guvern, în vreme ce Klaus Iohannis a anunțat că va continua consultările cu partidele pentru formarea unui nou Guvern. Șeful statului a precizat că va desemna un alt premier, cel târziu marți. 

Pe ordinea de zi a reuniunii de luni a Guvernului apar două proiecte de hotărâre, o notă, precum și raportul de activitate pe anul 2018 al Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate (CNAS), potrivit unui comunicat de presă al Executivului, remis MEDIAFAX.

Astfel, Guvernul are spre aprobare un proiect de hotărâre privind înscrierea unui imobil, situat în comuna Mihail Kogălniceanu, judeţul Constanţa, în inventarul centralizat al bunurilor din domeniul public al statului şi darea acestuia în administrarea Ministerului Apărării Naţionale, pentru actualizarea valorii de inventar a imobilului 1568 aflat în domeniul public al statului şi în administrarea Ministerului Apărării Naţionale şi modificarea anexei nr.4 la Hotărârea Guvernului nr.1705/2006 pentru aprobarea inventarului centralizat al bunurilor din domeniul public al statului

Un alt proiect de hotărâre vizează înscrierea în inventarul centralizat al bunurilor din domeniul public al statului a unor construcţii şi darea acestora în administrarea Oficiului de Cadastru şi Publicitate Imobiliară Sibiu.

Încrederea Guvernului a fost retrasă, după adoptarea moțiunii de cenzură, în plenul reunit de joi al Parlamentului. Klaus Iohannis a avut consultări, vineri, la Cotroceni, cu partidele parlamentare în vederea formării unui nou Guvern. Social-democrații nu au participat la consultările cu președintele României.

Șeful statului a precizat, la finalul consultărilor, că cel târziu marți va desemna un premier care va veni în Parlament cu o propunere de Guvern. Președintele Iohannis a adăugat că nu va desemna un prim-ministru de la PSD.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel