Dăncilă mesaj pentru Iohannis: Puteam avea SURPRIZA

Narcis Popa |
Data publicării:

Viorica Dăncilă spune că așteaptă de la președintele Klaus Iohannis să vadă motivarea respingerii celor trei nume de miniștri, după care va trimite noi propuneri. 

Dăncilă spune că nu poate accepta din partea lui Iohannis o respingere bazată pe oportunitate, ci doar una pe legalitate. Totodată ea spune că și în situația în care remanirerea ar fi trecută prin Parlament, Iohannis ar fi putut bloca numirile miniștrilor.

"Președintele ne pune tot mai multe piedici. Chiar dacă remanierea Guvernului ar trece prin Parlament am putea avea parte de un blocaj. Putem să avem surpriza ca președintele să nu numească sau să conteste. Cel puțin acum avem miniștri interimari și putem funcționa. Așteptăm motivarea pentru respingerea celor trei propuneri. Premierul e responsabil de bunul mers al Guvernului, nu? Vreau să văd dacă sunt motive legate de legalitate, nu de oportunitate. Până nu văd motivarea nu am cum să trimit alte propuneri," a declarat Viorica Dăncilă în urmă cu scurt timp.

Reamintim că astăzi Viorica Dăncilă și-a demis consilierul onorific, despre care se spune că ar fi fost omul lui Dragnea. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel