Dăncilă, mesaj după VICTORIA din Congres: "PSD este cel mai românesc partid din România"

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Viorica Dăncilă le-a transmis, sâmbătă, colegilor că „au votat-o să fie primul președinte femeie al PSD", precizând că realizează responsabilitatea pe care o are. Ea le-a cerut social-democraților să aibă încredere în echipa de conducere aleasă, potrivit Mediafax. 

"Dragi colegi, vreau să vă mulțumesc pentru votul de astăzi, votul vostru mă onorează dar mă si responsabilizează. Știu că nu va un drum ușor, știu că abia acum încep luptele, dar știu că alături de oameni sunteți voi. Sunt mulți aomeni a căror speranță e legată de PSD. Când mi s-a propus funcția de premier, am stat m-am gândit. Toți îmi spuneau – să accepți, ești prima femeie premier. Atunci m-am gândit – am o dublă responsabilitate, de a aduce acdesstă țară pe drumul bun, să nu îmi dezamăgesc colegii, dar am responsabilitatrea pentru toate femeile din România că o femeie poate fi la fel de bun premier ca un bărbat", a afirmat Viorica Dăncilă, după ce a fost anunțat votul prin care a fost aleasă lider al partidului la Congres.

Ea a vorbit și despre succesul președinției rotative a României la Consiliul UE.

"Mulți au spus că nu vom reuși să avem o Președinție de succes. Iată încheiem peste câteva zile președinția rotativă a Consiliului UE. Vreau să le mulțumesc colegilor mei de la Bruxelles, prezenți în sală, care au adus multe cuvinte de laudă pentru România. Chiar dacă următoarea președinție va fi peste 14 ani, am arătat că noi putem să fim performanți. Astăzi m-ați votat să fiu primul președinte femeie al PSD. Îmi dau seama de responsabilitate și îmi dau seama că votul dvs este strâns legat de speranța, de dorința, de implicarea tututor pentru a readuce PSD pe primul loc între opțiunile românilor. Sunt convinsă că vom reuși, că împreună vom duce partidul nostru spre victorie. PSD cred că este cel mai românesc partid din România, e partidul care întotdeauna a pus în primul rând românii și soarta României. Suntem partidul care purtăm în inimă tricolorul dar și cele 12 stele de steagul european", a explicat Dăncilă.

Premierul le-a cerut colegilor să aibă încredere că echipa de conducere se va implica astfel încât partidul și țara să aibă locul cuvenit.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel