Dăncilă, IRONII la adresa lui președintelui: „Mă uit la candidatul Iohannis...”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Premierul demis Viorica Dăncilă a adus, astăzi, noi critici și ironii la adresa președintelui Klaus Iohannis, în contextul în care Ludovic Orban negociază zilele acestea cu partidele parlamentare pentru formarea noului guvern.

„Sunt convinsă că Președintele Iohannis urmărește acum cu îngrijorare criza în care a aruncat România", se arată în mesajul postat pe pagina de Facebook a Vioricăi Dăncilă.

Președintele PSD se află zilele acestea în Botoșani, unde a făcut noi declarații cu privire la situația politică în care se află, dar și despre alegerile prezidențiale:

„Mă uit la candidatul Iohannis, are atât de multă încredere că va câștiga un nou mandat. (...) Eu am încredere în toți românii din acestă țară care vor un președinte implicat, activ, care să fie sensibil la problemele oamenilor. (...) Sunt mai puternică decât toți cei 7 la un loc. Voi lupta cu ei până la capăt și sunt convinsă că împreună cu toți românii putem să construim un viitor mai bun pentru copiii noștri. Nu trebuie să mai avem ură și dezbinare, în România trebuie să avem armonie. Cred cu tărie că avem nevoie de o altă abordare, avem nevoie de oameni care să gândească și să simtă românește. Avem nevoie de un președinte care să muncească 24 de ore din 24, 7 zile din 7", a spus Dăncilă, potrivit Digi 24.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel