Dăncilă, interviu în Bloomberg: "O abordare diferită, pro-europeană și dedicată valorilor UE"

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Premierul Viorica Dăncilă a acordat un interviu celebrei publicații Bloomberg, în cadrul căruia a vorbit despre schimbarea de paradigmă din interiorul PSD. 

Viorica Dăncilă a acordat un interviu publicației economice Bloomberg. Premierul României a subliniat atât schimbările din interiorul PSD, cât și la nivel de guvern. Ea s-a arătat deschisă pentru un dialog constructiv cu liderii Uniunii Europene, precizând că Executivul pe care-l conduce nu mai este interesat de discuțiile pe Justiție.

"Sunt pentru o abordare diferită, pro-europeană și dedicată valorilor Uniunii Europene. Am reluat un dialog constructiv cu Bruxelles-ul, iar riscul unor sancțiuni (activarea Articolului 7, n.r.) este acum aproape eliminat. Am făcut un pas înainte, coaliția de guvernare nu mai este interesată de discuțiile pe Justiție, având o abordare diferită", a spus Viorica Dăncilă pentru Bloomberg. 

Publicația notează că această schimbare de paradigmă vin în contextul în care Liviu Dragnea, liderul care a condus partidul cu o "mână de fier", a fost condamnat la închisoare. 

[citeste si] 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel