Dăncilă, întâmpinată de PROTESTATARI la sediul BEC, unde și-a depus candidatura la prezidențiale

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:

Viorica Dăncilă a fost așteptată de prostestari, dar și de susținători la Biroul Electoral Central, unde a venit să-și depună candidatura la alegerile prezidențiale. 

Viorica Dăncilă a ajuns la Biroul Electoral Central, unde își depune candidatura pentru alagerile prezidențiale din luna noiembrie. Liderul PSD a fost așteptată atât de susținători, care au aplaudat în momentul în care a ajuns la instituție, dar și de protestatari.

Liderul PSD a fost primit în aplauzele susținătorilor, dar și în strigătele protestatarilor

 

La sediul BEC au fost aduși mai mulți membrii PSD care au strigat: "PSD, PSD!". În același timp, mai în spate, un grup de protestatari au strigat: "PSD, ciuma roșie!"

Dăncilă a ajuns la BEC la ora 12:00. Anterior a avut ședință de Guvern.

"Am convingerea că românii îşi doresc un altfel de preşedinte, că îşi doresc un preşedinte care să iubească România şi pe români, am convingerea că avem nevoie de echilibru în această ţară. Avem nevoie de un preşedinte activ care să fie de fiecare dată în mijlocul oamenilor, un preşedinte care să respecte Constituţia şi care să aibă în vedere o relaţie interinstituţională corectă cu Parlamentul. Am convingerea că avem nevoie de preşedinte care să susţină un pact pentru bunăstarea românilor", a declarat Dăncilă.

(w670)

(w670)

La ora 17:00 este așteptat la instituție și Theodor Paleologu, prezidențiabilul PMP, pentru a-și depune candidatura.

Prezidențiabilii PNL și USR, Klaus Iohannis și Dan Barna, își vor depune candidaturile în aceeași zi, respectiv vineri, 20 septembrie. Prezidențiabilul UDMR Kelemen Hunor își va depune candidatura sâmbătă.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel