Dăncilă îl IGNORĂ pe Orban: "Dăm 100 de lei la salariu, prin hotărâre de Guvern"

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Viorica Dăncilă a declarat că Executivul va majora salariul minim cu 100 de lei, prin hotărâre de Guvern, precizând că nu ascultă de vocea lui Ludovic Orban care o somează să nu ia această măsură, ci de cea a oamenilor care au nevoie de sprijin și de solidaritate. 

"Au spus că nu se mai poate nicio zi la guvernare cu Guvernul Dăncilă, dar președintele a plecat în Japonia. Nu, nu m-am căutat nimeni pentru că știe că sunt un om corect și vertical și știe că nu trădez interesul românilor", a afirmat Viorica Dăncilă, joi seara, la România Tv, întrebată dacă a fost căutatată de Ludovic Orban, de cineva din partea lui sau a președintelui Klaus Iohannis.

Chestionată ce va face Guvernul, în condițiile în care președintele PNL a somat Executivul să nu aprobe mărirea salariului minim, liderul PSD a spus că este incalificabil ceea ce face Ludovic Orban.

„Încă o dată, ceea ce face domnul Orban este incalificabil. A reușit astăzi (joi - n.r.) să șocheze o țară întreagă când a somat actualul Guvern să nu crească salariul minim și a amenințat că dacă o vom face, va modifica hotărârea de Guvern. Mă întreb cât poate să îi urască pe români, dacă o măsură pe care oamenii o așteaptă reprezintă un pericol pentru domnul Orban? Nu m-a sunat și nu ascult de ceea ce somează domnul Orban. Eu ascult doar vocea oamenilor care au nevoie de sprijin și au nevoie de solidaritate", a explicat Dăncilă, potrivit Mediafax.

Întrebată dacă va fi majorată valoarea salariului minim prin hotărâre de Guvern, premierul interimar a replicat: "Categoric da. Pentru că am promis că vom lua măsuri pentru români și așa vom face".

Liderul PNL Ludovic Orban a somat Executivul să nu ia nicio hotărâre privind creșterea salariului minim pe economie.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel