Dăncilă: "Îi dau o veste PROASTĂ domnului președinte"

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Viorica Dăncilă a afirmat că președintele Klaus Iohannis vrea nu doar un nou mandat de șef al statului, ci și subordonarea Guvernului și a Parlamentului, ceea ce contravine separării puterilor în stat. Totodată, premierul a anunțat că are o veste proastă pentru Iohannis: moțiunea nu va trece.

"Din cele spuse de președintele Iohannis remarcăm trei lucruri, că vrea un nou mandat de președinte, vrea guvernul meu și de data aceasta vrea să Parlamentul meu. De data aceasta președintele nu mai știe de separarea puterilor în stat, vrea să și le subordoneze pe toate. Toți cei care văd implicarea președintelui vor sancționa acest lucru. Este o coaliție în care au un singur scop, să dărâme Guvernul, efectiv să se poziționeze împotriva PSD. Ce îi unește?

Probabil lipsa de respect pentru cetățeni și lipsa față de interesul național. O moțiune de cenzură este un instrument democratic al Opoziției și îl respect, dar când vedem această înverșunare și toate pornesc din dorința lui Klaus Iohannis de a dărăma Guvernul, acest lucru nu îl putem accepta. Îi dau o veste proastă președintelui – moțiunea nu va trece", a declarat Viorica Dăncilă, miercuri seara, la Antena 3.

„Cred că da, pentru că atunci Klaus Iohannis nu ar fi atât de înverșunat ca această moțiune să treacă", a mai spus Dăncilă, întrebată dacă moțiunea de cenzură ar putea fi o miză electorală pentru șeful statului.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel