Dăncilă: Guvernul nu va emite nici o OUG privind justiția

StiriDiaspora Team |
Data actualizării: | Data publicării:

Premierul Viorica Dăncilă a reiterat la Congresul PSD o promisiune pe care a făcut-o imediat după arestarea lui Liviu Dragnea.

Viorica Dăncilă a afirmat, sâmbătă, în discursul susținut la Sala Palatului că executivul nu va emite nicio Ordonanță de Urgență privind justiția. Nu este prima oară când Dăncilă face o astfel de declarație.

 

”Am încredere că nu ne vom mai lăsa atrași în teme false, mă refer la tema justiției. 

O discuție despre abuzuri și nereguli în justiție era necesare. Practicile protocoalelor nu își au locul și trebuie combătute. Vreau însă ca lupta cu abuzurile să nu mai fie percepută ca o luptă pentru politicieni. Vreau să ducem o luptă pentru a-i apăra pe cetățenii obișnuiți în fața abuzurilor.(...)

Nu trebuie să mai dăm impresia că vrem să schimbăm legile pentru interese ascunse. Așa am părut. Așa a apărut o ruptură cu oamenii.

Guvernul nu va emite nici o OUG în legătură cu funcționarea sistemului judiciar. Orice modificare trebuie să se facă prin dezbatere intensă.

Susțin relansarea dialogului cu partenerii noștri europeni. Trebuie să consolidăm dialogul cu partenerii transatlantici. Trebuie să avem parteneri, nu adversari în lupta împotriva abuzurilor”, a spus Viorica Dăncilă în discursul de la Congresul PSD.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel