Dăncilă, GAFĂ în discursul în care vorbea despre scrisoarea lui Macron

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Premierul Viorica Dăncilă a adus, în apărarea programului de guvernare, scrisoarea transmisă, luni, de Emmanuel Macron cetățenilor Europei, în care președintele Franței face o pledoarie pentru Europa și pentru Uniunea Europeană. 

PSD vede laude adresate programului de guvernare în scrisoarea lui Macron. În avântul lecturării fițuicii s-a strecurat și un pleonasm.

„Brexit-ul, dar și alte provocări ne împing să regândim modul de abordare. Nu întâmplător am folosit ieri exemplul Franței privind impozitarea marilor giganți digitali. Nu putem rămâne în afară acestor schimbări care se petrec în jurul nostru.

Citește și Premierul Dăncilă anunță modificarea OUG 7, în ciuda avizului NEGATIV de la CSM

Am citit cu interes scrisoarea președintelui Macron. O salutăm din prisma preocupării pentru viitorul Europei. Toate aceste poziționări arată că programul de guvernare al coaliției PSD-ALDE pentru mărirea salariilor, pensiilor, pentru noi investiții în sănătate, educație, infrastructura este cel corect.

Aceasta e direcția, oamenii nu mai vor să audă scandal, vor proiecte concrete care să le îmbunătățească condițiile de trai. Caracterul și acțiunile profund europene ale actualului guvern sunt confirmate pe parcursul negocierilor de pe agendă președinției române a Consiliului UE”, a susținut Dăncilă.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel