Dăncilă, explicație ciudată după gafa cu 2020

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Viorica Dăncilă a explicat de ce a pronunţat "douăzeci-douăzeci" atunci când a vorbit despre Campionatul European de fotbal din anul 2020.

Ea a zis că la Bruxelles se spune "Euro douăzeci-douăzeci", iar după nouă ani în care a fost europarlamentar "este normal să încerci să duci mai departe acest lucru".

"Să ştiţi că foarte mulţi au spus că au văzut în acest lucru o greşeală. Gândiţi-vă că eu sunt de nouă ani la Bruxelles. La Bruxelles există Orizont douăzeci-douăzeci, Euro douăzeci-douăzeci. Când nouă ani ai vorbit aşa, este normal ca acest lucru să încerci să îl duci mai departe. De acum încolo voi zice 2020", a spus Dăncilă, într-un interviu difuzat luni seară de România TV.

Viorica Dăncilă şi-a atras critici după ce la începutul unei şedinţe de Guvern a vorbit despre modernizarea Stadionului Giuleşti în perspectiva Campionatului European de fotbal din 2020, an pe care l-a pronunţat "douăzeci-douăzeci".

"(...) adoptăm, în perspectiva Euro douăzeci-douăzeci şi hotărârea Guvernului privind aprobarea indicatorilor tehnico-econimici pentru modernizarea şi consolidarea Stadionului Giuleşti, realizat de Compania Naţională de Investiţii", a spus premierul Viorica Dăncilă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel