Dăncilă, despre votul din Diaspora: "Cei care au GREȘIT, trebuie să plătească"

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Preşedintele interimar al Partidului Social Democrat (PSD), premierul Viorica Dăncilă,a declarat marţi seara, la finalul şedinţei Comitetului Executiv al PSD, că persoanele care au greşit în legătură cu organizarea alegerilor în diaspora vor fi sancţionate şi că a cerut o analiză, în acest sens, de la Ministerul Afacerilor Externe. 

"Ministerul Afacerilor Externe a cerut fiecărui ambasador sau consul numărul de secţii de votare de care este nevoie, numărul buletinelor de votare. Aici trebuie să vedem unde s-a greşit, de fapt, şi cei care au greşit, trebuie să plătească. Indiferent cine este acea persoană, pentru că este dreptul fiecăruia să voteze şi eu cred că trebuie să facem toate demersurile în care să asigurăm acest drept pentru toţi cetăţenii României, fie că sunt în afara graniţelor ţării sau sunt în ţară", a spus Viorica Dăncilă.

Ea a menţionat că a solicitat o analiză Ministerului Afacerilor Externe şi că vor fi luate măsuri "radicale" în cazul celor care au greşit.

"Am cerut o analiză, Ministerul Afacerilor Externe a şi început această analiză, să vedem ce s-a întâmplat şi să luăm măsurile care se impun. Şi v-am spus că vom lua măsuri radicale. Cei care au greşit vor plăti", a reiterat premierul Dăncilă. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel