Dăncilă, despre relația cu Iohannis și Dragnea

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Premierul Viorica Dăncilă a vorbit astăzi, la Antena 3, despre relația pe care o are cu președintele Klaus Iohannis și liderul PSD Liviu Dragnea. 

Întrebată de Oana Zamfir cum răspunde afirmațiilor că ar urma „calea Grindeanu/Tudose”, Dăncilă a răspuns: „Exclus!”

„Exclus acest lucru! Cred că prin tot ceea ce a făcut (n.r. - Klaus Iohannis) și prin pozițiile publice pe care le-am avut acest lucru (n.r. - apropiere de Klaus Iohannis) nu poate fi luat în calcul. Nu este zi în care Iohannis să nu spună ”un eșec al Guvernului”. Oricine vrea să ducă gândurile în acest sens este pe o pistă falsă. Că am vrut o cooperare interinstituțională normală acest lucru este de normalitate pentru că trebuie să-l avem în România, dar, din păcate, cu Iohannis nu s-a putut coopera. Este exclus că aș putea să am apropiere cu președintele Iohannis.

Nu am nicio divergență cu președintele Liviu Dragnea. Am discutat cu el, ne-am consulat pe multe obiective, nu poate exista o divergență între președintele partidului și premier. Sunt situații în care avem opinii diferite și se încadrează în spiritului democrației. Am o bună relație cu președintele Liviu Dragnea”, a declarat Dăncilă.

 

[citeste si] 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel