Dăncilă, despre Cioloș și PLUS: E un partid care urăşte foarte mult. E timpul să spunem stop!

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Viorica Dăncilă a declarat că Guvernul tehnocrat condus de Dacian Cioloș a avut zero realizări, şi a spus că „un partid nou” propune „tot ceea ce nu se potriveşte poporului român” şi „urăşte foarte mult”.

„Despre ce realizări putem vorbi atunci când am avut Guvernul tehnocrat, guvern zero, cu zero realizări? Despre ce rezultate putem vorbi atunci când am avut guverne de dreapta? Despre tăieri, despre închideri de şcoli şi spitale, despre lipsa de respect pentru cei care au realizat ceea ce acum avem în România şi care merită mult respect din partea noastră?”, a spus Dăncilă la conferinţa de alegeri a organizaţiei PSD Mureş, scrie g4media.

Dăncilă a mai spus că în România există „foarte multă dezbinare, ură, interese, lucruri care nu caracterizează românii”.

„Am văzut în ultima perioadă foarte multe lucruri urâte, lucruri care efectiv nu ne plac şi nu plac multor români. Unii au venit cu proiecte, cu realizări, alţii au venit cu ură şi jigniri. Cred că este timpul să spunem stop, este timpul să aducem alături de noi pe cei care vor să contribuie la dezvoltarea acestei ţări. Jignirile, ura nu ţin loc de proiecte.(…) Avem nevoie de oameni care iubesc oamenii. Am văzut acum un partid nou care ne propune să trăim în grupuri, care ne propune tot ceea ce nu se potriveşte poporului român, e un partid care urăşte foarte mult, iar ura atrage ura. Nu putem accepta ca în România să implementăm ura, să facem din urmă deviza noastră naţională”, a declarat Viorica Dăncilă.

[cietste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel