Dăncilă îl CONTRAZICE pe Rareș Bogdan: La Bruxelles NU i-au fost REFUZATE propunerile de comisar european

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Premierul îl contrazice pe Rareş Bogdan, care afirmase că nici Rovana Plumb, nici Dan Nica nu ar avea şanse să obţină un portofoliu de comisar european. 

Premierul Viorica Dăncilă a afirmat, luni, că nu a primit de la Bruxelles vreun refuz cu privire la propunerile pe care le-a făcut pentru funcţia de comisar european din partea României, europarlamentarii Dan Nica şi Rovana Plumb.

„Nu au primit niciun refuz. Astăzi au fost la Bruxelles atât Rovana Plumb, cât şi Dan Nica", a declarat Viorica Dăncilă la finalul CExN al PSD.

Europarlamentarul Rareş Bogdan, prim-vicepreşedintele PNL, i-a cerut luni premierului să facă alte propuneri pentru funcţia de comisar european din partea României, adăugând că, potrivit informaţiilor pe care le deţine, Rovana Plumb sau Dan Nica nu ar avea şanse să obţină un portofoliu.

„În această dimineaţă am primit informaţii extrem de importante de la Bruxelles, legate de cele două candidaturi pe care România le-a propus pentru poziţia de comisar european. Informaţiile sunt extrem de grave, atât pentru constituirea Comisiei, dar şi pentru imaginea României, pentru că şansele ca unul dintre cei doi, doamna Plumb sau domnul Nica, să ajungă comisar european sunt egale cu zero. Mai mult, în acest moment, România este singura ţară care a făcut propuneri inacceptabile. O somăm pe doamna Viorica Dăncilă, încă premier al României, să treacă de îndată la alte propuneri, să facă alte propuneri. O altă propunere acceptabilă pentru Bruxelles, acceptabilă pentru România, care să întrunească votul majorităţii", a arătat Rareş Bogdan într-o declaraţie susţinută la finalul şedinţei Biroului Executiv al PNL.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel