Dăncilă caută SPRIJIN politic. Cu CINE se întâlnește luni

StiriDiaspora Team |
Data actualizării: | Data publicării:

Viorica Dăncilă caută sprjin în Parlament, unde guvernul PSD a rămas fără majoritate.

Premierul Viorica Dăncilă se va întâlni luni dimineaţă cu parlamentarii din grupul minorităţilor naţionale altele decât UDMR,  informează Agerpres. Tot luni, Dăncilă va avea o discuţie telefonică și cu preşedintele Klaus Iohannis,

"Mâine dimineaţă voi fi în Parlament. Merg la Cameră şi apoi merg la Senat, după care mă întâlnesc cu Grupul minorităţilor naţionale, altele decât UDMR. Şi tot mâine de dimineaţă o să am o discuţie cu preşedintele României. Trebuie să iau o decizie şi pentru asta trebuie să vorbesc cu domnul preşedinte'', a declarat Viorica Dăncilă.

Premierul Viorica Dăncilă a l-a amenințat vineri seara pe președintele Klus Iohannis cu o plângere penală și o sesizare la CCR.

"Ştiţi foarte bine care este situaţia actuală. Am desemnat cinci miniştri din partea PSD, preşedintele României i-a respins, a ieşit ALDE de la guvernare, am desemnat pe portofoliile ALDE trei interimari, nu avem încă niciun răspuns din partea preşedintelui României. Trebuie să analizăm această situaţie. Suntem optimişti, ce nu te omoară, te întăreşte, iar PSD a trecut întotdeauna cu bine peste situaţiile dificile. Cert este că nu vom ieşi de la guvernare, am spus şi ieri, nu-mi voi da demisia. Trebuie ca opoziţia să-şi strângă membrii din Parlament, astfel încât să treacă o moţiune de cenzură. Avem 45 de zile pentru a merge în Parlament, nu ne grăbim, vedem ce hotărâri vom lua în perioada imediat următoare, nu avem motive de îngrijorare", a spus Dăncilă. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel