Dăncilă, candidat la prezidențiale: "Categoric NU renunț"

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:

Premierul Viorica Dăncilă a declarat, luni seară, că nu ia în calcul retragerea din cursa pentru prezidenţiale şi susţinerea lui Călin Popescu Tăriceanu la alegeri. 

Liderul PSD Viorica Dăncilă a anunțat categoric că nu își va retrage candidatura pentru alegerile prezidențiale, deoarece a existat un vot în acest sens în Comitetul Executiv Național iar colegii săi își doresc un candidat social-democrat la scrutinul din toamnă.

"Nu, categoric nu, atâta timp cât a existat un vot în Comitetul Executiv Național și cât toți colegii își doresc să aibă un candidat din partea PSD, nu am luat în calcul acest lucru. Nu am discutat cu domnul Călin Popoescu Tăriceanu despre candidaturi în cadrul întâlnirilor pe care le-am avut", a spus premierul Viorica Dăncilă.

Liderii PSD s-au reunit luni într-o ședință a Comitetului Executiv al partidului, unde agenda discuțiilor a inclus soarta coaliției de guvernare, în contextul în care, partenerii de la ALDE negociază cu Pro România pentru formarea unei noi alianțe politice, transmite Mediafax.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel