Dăncilă, ATACURI în RAFALĂ la adresa lui Tăriceanu, Cîțu și alți lideri din Opoziție: „Le cer să-și revină!”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Viorica Dăncilă susține declarații de presă la sediul central al partidului. Declarațiile sunt făcute la câteva ore după ce președintele Klaus Iohannis a lansat o serie de critici dure la adresa guvernului PSD

„Un adevărat șef de stat nu își manifestă puterea într-un mod care destabilizează. Nu doar președintele pare dedicat blocării sistematice a Guvernului, ci întreaga Opoziție de aruncare a țării într-un dezechilibru. Își negociază voturi și votează pe moțiuni. Președintele își face campanie fără imaginație, în timp ce Opoziția face o joacă de-a moțiunea în loc să se concentreze pe inițiative legislative. 

Orban insistă cu impozitarea veniturilor artiștilor, coleg cu același domn Cîțu care se vrea ministru al Finanțelor și care vrea tăierea drepturilor angajaților pe care îi numește bugetari praf.

L-am tot auzit pe președintele Iohannis și partidul dumnealui spunând că PSD nu a înțeles nimic din votul din 26 mai. Vreau să îi asigur că PSD a înțeles! Noi nu fugim de asumare și continuăm guvernarea luând măsuri foarte bune pentru oameni așa cum este creșterea pensiior de la 1 septembrie. 

Președintele nu a fost ales să blocheze Guvenrul fără argumente, parlamentarii nu au fost aleși să voteze mai multe moțiuni decât legi, iar domnul Tăriceanu nu a fost votat ca să abandoneze Guvernul. Vom face tot posibilul să obținem susținerea necesară pentru a ne duce mandatul până la capăt”, a spus Dăncilă.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel