Dăncilă face portretul viitorului președinte PSD: Trebuie să fie un om proeuropean!

StiriDiaspora Team |
Data actualizării: | Data publicării:

Viorica Dăncilă, președinte interimar PSD, a început campanie electorală pentru preluarea câștigarea alegerilor interne pentru șefia partidului.

Prim ministrul a făcut portretul viitorului președinte PSD, printre condiții fiiind și aceeaa de proeuropean. Cel puțin ciudat, dacă ne gândim la discursul paridului din ultimii 3 ani, unul extrem de critic la adresa Uniunii Europene. Doar dacă Viorica Dăncilă nu vorbea chiar despre calitățile pe care consideră că le are domnia sa.

"Nu am vorbit despre candidaturi la şefia PSD, dar eu sper să avem mai mulţi candidaţi, pentru că eu cred că nu e bine să avem un candidat unic. Şi toţi cei care vor să candideze să poată să facă acest lucru, cu susţinerea organizaţiei din care fac parte. (...) Decizia nu trebuie să o ia preşedintele, decizia să se ia în forul statutar. Dacă o decizie e bună, să se bucure de acest lucru, şi dacă nu este bună să-şi asume. Cred că trebuie să fie o conducere colectivă. Un viitor preşedinte al PSD trebuie să fie un om proeuropean. (...) Nu vreau să-l judec pe Liviu Dragnea, dar vreau să schimb modul de lucru al acestuia", a declarat Dăncilă după ședința PSD.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel