Dăncilă anunță SANCȚIUNI pentru colegii care au semnat moțiunea

Liviu Ludovic |
Data publicării:
Sursa foto: captură Antena 3
Sursa foto: captură Antena 3

Premierul Viorica Dăncilă a declarat marți, la emisiunea "Gândurile lui Cristoiu", despre ecolegii din PSD carre au semnat pentru moțiunea de cenzură, că aceștia vor fi cel mai probabil sancționați de formațiunea pe care o conduce. 

"Am discutat cu mai mulți membri ai PSD care au semnat moțiune, am avut o discuție aplicată, nu cum a ieșit în spațiul public că am plătit. Am discutat cu cei care au semnat moțiunea, le-am spus că atunci când vor merge în județele în care au fost votați vor trebui să își asume și să explice de ce au făcut asta. Să spună tot ce se va întâmpla cu România în perioada următoare. Că programele PNDL 1 și 2 nu se mai aplică în perioada următoare", a spus Viorica Dăncilă, în cadrul emisiunii "Gândurile lui Cristoiu".

Întrebată cum au reacționat colegii care au semnat moțiunea în urma discuției, Dăncilă a spus că unii au recunoscut că au fost deja sunați de edili locali.

Cât privește posibila sancționare a semnatarilor din PSD: "Cred că pot exista și nemulțumiri, personale, anumite discuții, dar pornind de la asta până la a vota împotriva propriului partid...este o distanță mare. Cred că partidul îi va sancționa", a afirmat Dăncilă, potrivit Mediafax.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel