Dăncilă AMENINȚĂ după ce a fost VOTATĂ să intre în cursa pentru prezidențiale: „Cei care vor mai critica vor fi SANCȚIONAȚI”

Loredana Iriciuc |
Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: captură Antena 3
Sursa foto: captură Antena 3

Viorica Dăncilă a fost desemnată, astăzi de către social-democraţi, să fie candidatul formaţiunii, la alegerile prezidenţiale 

„S-a votat pentru candidatul la prezidențiale, am ascultat parerile tuturor organizațiilor județene. Colegii au propus adoptarea unei rozluții care să cuprindă faptul că, intrând în logica campaniei, e important ca opiniile noastre să fie spuse în forurile statutare, iar cei care vor ieși în spațiul public cu afirmații care să lezeze partidul sau candidatul la prezidențiale să fie sancționați.

Orice pas greșit e un pas decontat de partid și trebuie ca în această luptă să dăm dovadă de determinare, unitate și corectitudine. Sunt convinsă că fiecare coleg, președinte județean va fi foarte implicat, că PSD are puterea să câștige aceste alegeri, că organizarea, mesajele și comunciarea vor fi un pas important.

Am avut un vot în BPN pentru candidatul la președinție. Chiar dacă domnul Pleșoianu nu a fost prezent, pentru că nu e membru, le-am propus colegilor să dăm un vot și pentru el. Pleșoianu a avut un vot în BPN, Gabriela Firea s-a retras din cursă și a menționat că pentru noi e foarte important să mergem la alegeri.

În CEX, Pleșoianu a avut tot un vot – Dumitru Buzatu și în CEX, și s-a votat pentru mine pentru a reprezenta partidul la prezidențiale.

E un vot care mă onorează și mă responsabilizează. Am încredere în mine, în colegii mei, că vom câștiga aprecierile românilor, că vom crea un val de încredere la nivel național. Știu că e foarte greu. În spatele nostru nu va fi doar electoratul nostru, ci și cei pe care i-am dezamăgit și vom face totul ca să-i recâștigăm”, a spus Dăncilă.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel