Ambasadorul Palestinei, despre Dăncilă: Ar trebui să fie mai deşteaptă!

StiriDiaspora Team |
Data actualizării: | Data publicării:

Ambasadorului Palestinei la București a avut o reacție extrem de dură după declarațiile premierului Viorica Dăncilăprivind mutarea ambasadei României de la Tel Aviv la Ierusalim.

Ambasadorul Fuad Kokaly a afirmat pentru Digi 24 că premierul Viorica Dăncilă ar trebui "să fie mai deşteaptă".

În primul rând, nu cred că aceasta este o abordare personală, cred că este abordarea PSD-ului, a liderilor PSD, Dragnea, Dăncilă şi alţii. Ceea ce a făcut ieri Dăncilă este, în primul rând, împotriva angajamentelor României, pe care şi le-au luat în faţa noastră anul trecut, la întâlnirile pe care le-am avut cu partea română. În al doilea rând, este împotriva legilor internaţionale şi a legitimităţii internaţionale şi, de asemenea, împotriva criteriilor europene despre Ierusalim.Cred că face asta ca să îl susţină pe Netaniahu să fie din nou premier în Israel. Ar trebui să nu meargă în această direcţie, ar trebui să fie mai deşteaptă”, a spus Fuad Kokaly, ambasadorul Palestinei la Bucureşti.

Viorica Dăncilă a aruncat în aer munca diplomaților români de decenii după ce a anunțat, duminică la Washington, că va muta ambasada României din Israel de la Tel Aviv la Ierusalim.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel