Dăncilă a inaugurat Bursa de Pește. Instituția nu funcționează, dar se laudă cu „realizarea”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Inaugurarea Bursei de Pește a devenit motiv de ironie în mediul online.

Internauții au criticat faptul că Viorica Dăncila a inaugurat o instituție care nu funcționează. Mai mult decât atât, premierul s-a și lăudat cu acest lucru, anunță B1 TV.

Jurnalistul Vlad Petreanu a publicat o postare pe pagina sa de Facebook prin care a criticat modul în care a fost lansată instituția.

„Fake-guvernarea, un nou episod: Viorica Dăncilă a inaugurat o instituție care nu funcționează, și s-a și lăudat cu asta”, se arată în postarea citată.

„Cu mai bine de un an în urmă, când am preluat responsabilitatea guvernării, împreună cu echipa de miniştri pe care o conduc, proiectul de la Tulcea era unul blocat, şi puţini mai credeau într-o perspectivă apropiată, ca el să devină operaţional. Alianţa PSD-ALDE s-a angajat să pună în valoare potenţialul natural, turistic şi economic al Deltei Dunării”, a susținut Viorica Dăncilă.

(w670)

„Înăuntru, s-au făcut și poze cu pești pe gheață, aduși la expoziție, exact ca pe vremea lui Ceaușescu. 3 zile mai târziu, Bursa de Pește e în continuare închisă. Portarii refuză accesul jurnaliștilor: "Nu se intră, e închis. Nu se vinde, nu se cumpără niciun pește. Sunați-l pe director dacă vreți să știți de ce”.

Grigore Baboianu, directorul Bursei de Pește, declară pentru PressHub: „S-a făcut inaugurarea pentru că riscam penalități. A fost ca o repetiție, încă nu e funcțională”, se mai arată în postare.

Așadar, Bursa de Pește a rămas închisă, chiar și după inaugurare, iar accesul jurnaliștilor nu a fost permis în instituție.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel