Dăncilă a DEZVĂLUIT ce i-a spus Dragnea până să fie ARESTAT: "Indiferent ce se va întâmpla..."

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Premierul Viorica Dăncilă a dezvăluit, în direct la România TV, ce a discutat cu Liviu Dragnea în noaptea alegerilor, cu numai câteva ore înainte să fie arestat.

"Am avut o discuție chiar în seara în care s-au anunțat rezultatele alegerilor. Împreună cu mai mulți miniștri am mers la sediul PSD din Băneasa pentru a aștepta rezultatul alegerilor. Am fost acolo când s-au dat primele exit-poll-uri, când am văzut de fapt că am obținut un rezultat slab la alegerile europarlamentare.

Am discutat în acea seară cu domnul Dragnea, despre guvernare, și mi-a spus că indiferent de ce se va întâmpla să nu renunțăm la guvernare. Pentru că noi am promis niște lucruri românilor și trebuie să le îndeplinim. Această renunțare ar însemna o cedare a noastră. O cedare în fața celora care nu ne vor la guvernare.

Aceasta a fost discuția, dar nu am discutat despre a doua zi.

Nu ne așteptam la ceea ce s-a întâmplat a doua zi. Nu a fost o situație ușoară. Cred că a fost momentul critic PSD. Un moment care ne-a afectat pe toți. Nu aveam voie să lăsăm partidul în derivă", a spus Viorica Dăncilă, marți seară, la România TV.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel