Dana Budeanu: "Am văzut azi o fază: O mamă îi spunea copilului să nu o dea de gol"

Bogdan Bolojan |
Data actualizării: | Data publicării:

Dana Budeanu a transmis un mesaj controversat joi seară. Aceasta a vorbit despre interdicția ca elevii să fie primiți la școală bolnavi. 

Dana Budeanu spune că nu i se pare corect ca toți copiii care sunt răciți să nu fie lăsați la școală. Aceasta a povestit o întâmplare la care a asistat recent: o mămică și-a pus copilul să-și șteargă bine nasul chiar înainte să intre în școală. Aceasta era foarte speriată ca profesorii să nu-și dea seama că al ei copil este răcit. 

"Am văzut astăzi o fază: era o femeie cu copilul răcit și l-a pus să-și sufle nasul de mai multe ori. I-a zis de nenumărate ori să nu-și tragă nasul ca să nu fie dați de gol că e răcit. Eu eram lângă, am văzut toată faza. A vorbit cu el, i-a spus toate lucrurile astea și l-a lăsat să intre în școală. Deci ei nu le dau voie copiilor să vină la școală dacă au muci," a zis Dana Budeanu la Antena 3.

Dana Budeanu, sfat controversat: "Bucurați-vă că faceți gripă"

 

Totodată, aceasta a dat un sfat controversat. Ea spune că le-ar da voie copiilor să vină bolnavi la școală pentru crearea imunității. 

"Eu dacă eram ministru, ieșeam și le spuneam copiilor să vină la școală așa cum sunt: 'Dragi copii, veniți la școală și bucurați-vă că faceți gripă'. Așa cum făceam înainte, asta e. Făceam gripă de două-trei ori pe an și gata," a mai spus Dana Budeanu. 

Aceasta susține că reintroducerea măștilor în școli ar fi fost pusă la cale chiar de noul ministru al Educației, atunci când a ieșit la conferința de presă, acolo unde a participat alături de ministrul Sănătății, Alexandru Rafila. 

"Am văzut și conferința aia de presă, unde ministrul Rafila a ieșit să vorbească cu ministrul Sănătății. Acolo a fost un lucru foarte interesant. Noul ministru, Ligia Deca, a vrut să transmită un mesaj. Ea a ieșit la conferință purtând mască de protecție. Vă dați seama că a fost un mesaj. Eu a doua zi am auzit pe la școli că li s-au pus reguli să vină cu măști și așa mai departe. Asta s-a vrut," a mai spus Dana Budeanu. 

Vedeta online spune că și-ar fi pus degeaba speranța în PSD. 

"Eu aveam așa o speranță că dacă vine PSD la guvernare va fi mai bine... De-asta mă enervează Rafila. Ai adus un om la Sănătate care chiar poate să facă ceva. Mai bine să lase proiectele astea de anvergură, cu spitalele regionale: cine o să lucreze în aceste spitale regionale care se vor face peste 20 de ani, pentru că noi nu avem acum medici și asistente," a mai spus Budeanu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel