Dan Negru, răspuns după ce a fost rugat să intre în politică: "Azi îl anunț de intenția mea"

Narcis Popa |
Data actualizării: | Data publicării:

În ultima perioadă, Dan Negru a avut mai multe postări care duceau sau loveau în zona politică. Recent, el a fost rugat de mai mulți fani să intre în politică, admiratori care au primit imediat un răspuns din partea lui Negru. 

Cea mai recentă rugăminte de a intra în politică a venit după ce Dan Negru a făcut o postare-pamflet prin care îi cerea primului-ministru Nicolae Ciucă să-i ducă pe elevi în Dubai, pentru ca statul și primăriile să scape de facturile școlilor pentru încălzire în perioada de iarnă, care sunt uriașe. În condițiile în care factura pentru încălzire pentru o singură lună a ajuns la 54 000 de euro pentru o școală, Dan Negru a căutat un hotel în Dubai cu 31 de paturi pentru toată luna februarie. Cazarea în unitatea turistică ar costa doar 11 470 euro pentru toată luna. 

"In atenția domnului Nicolae Ciucă, prim ministru României. Domnule prim-ministru, am găsit soluția ! O școală din Bârlad a primit factura la gaze pe luna trecută de 54 mii euro. Știrea e in toată presa. Va anunț cu deosebit respect că am găsit rezolvarea problemei pentru urmatoarea lună de iarnă! Am rezervat 31 de paturi de hotel in Dubai la modica suma de 11470 de euro pentru toată luna februarie. Cu doi intr-un pat, mutăm toată școala și ieșim mai ieftin. In Dubai e cald, n-au nevoie de gaz. Profesorii rămân in Bârlad și facem școala online. Va rog sa-mi comunicați urgent dacă doriți sa rezerv camere și pentru ceilalti 4 milioane de copii școlarizați in România. Ne mai gândim prin martie dacă-i mai aducem inapoi . Oricum pleacă. Cu deosebită considerație, al d-voastră, Dan Negru," a scris vedeta Antenei 1 pe Facebook.

Postarea lui Negru s-a viralizat, primind peste 10 000 de share-uri și peste 1000 de comentarii. Printre fanii care i-au admirat postarea-pamflet au fost și câțiva care l-au invitat să intre în politică. Răspunsul vedetei de televiziune a venit rapid:

"Perfect! Azi, când voi lua prânzul cu domnul prim ministru, îl anunț de intenția mea de a fi ministru transportului copiiilor in Dubai. Sa înființeze ministerul asta pt mine" a scris Dan Negru.

Prețul gazelor a explodat în România. Cazul care i-a atras atenția lui Dan Negru

 

Prețul gazelor a explodat în România. După o serie de măsuri care nu s-au dovedit tocmai satisfăcătoare, coaliția de guvernare PSD-PNL a venit cu noi măsuri de compensare a facturilor. Situația devenise una de nesuportat atât pentru populație, pentru firme, dar și pentru autorități care erau nevoite să suporte costuri uriașe pentru încălzirea școlilor. Un astfel de caz i-a atras atenția lui Dan Negru: o școală din Bârlad a primit o factură la gaze de 54 000 de euro. Primăria, cea responsabilă pentru continuarea activității la respectiva școală spune că nu are încotro și va trebui să găsească bani în buget pentru a achita respectiva factură. Cel mai probabil, spun reprezentanții, se vor face modificări la buget și se va tăia din proiecte pentru a putea asigura continuitatea încălzirii școlii.

Prețul energiei a explodat în întreaga Europă, însă în România totul s-a sincronizat cu liberalizarea pieței. Au fost deja depistate de autorități o mulțime de abuzuri din partea furnizorilor de energie, iar premierul Nicolae Ciucă a anunțat că s-au emis în mod greșit, încălcând legea, peste două milioane de facturi. Românii au primit facturi aberante, de ordinul miilor de lei pentru o singură lună. În timp ce furnizorii spun că s-au făcut greșeli, există voci care spun că totul ar fi fost făcut intenționat. 

[citeste si] 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel