Dan Negru, „la un pas de dezastru“ în vacanță: „Am simțit că-mi fuge pământul de sub picioare de rău ce-mi era“

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Dan Negru a mărturisit că a fost „la un pas de dezastru“, după ce a mâncat de la o tarabă de pe stradă, în timp ce se afla în vacanță în India. Soția sa, de profesie medic, l-a salvat.

 

Dan Negru a fost la un pas de dezastru, în vacanța în care a fost plecat, la sfârșitul anului trecut, în India. După ce s-a lăsat ademenit de mâncarea vândută pe stradă, îndrăgitul prezentator TV a regretat decizia. El a povestit că după ce mâncat i s-a făcut atât de rău încât abia a mai putut să stea în picioare. Norocul a fost soția lui. De profesie medic, avea cu ea trusa de medicamente și a știut să-i dea exact ce a avut nevoie.

Dan Negru, „la un pas de dezastru“ în vacanță: „Am simțit că-mi fuge pământul de sub picioare de rău ce-mi era“

 

„Nu sunt mulți români în New Delhi, dar cu ăia puțini m-am întâlnit datorită social media. Am fost totuși la un pas de dezastru când nu m-am putut abține și am încercat un fel de mâncare de pe stradă, de la Street Food. Am simțit după o oră că-mi fuge pământul de sub picioare de rău ce-mi era, dar m-a salvat soția mea care, medic fiind, pleacă mereu cu un bagaj ticsit de medicamente. Am luat cred că vreo 100 de pastile și a doua zi mi-a trecut”, a spus Dan Negru, pe rețelele sociale.

Printre locurile pe care le-a vizitat, se numără și memorialul lui Mahatma Gandhi, unde Nicolae Ceaușescu a plantat un copac.

„Ăsta e memorialul lui Mahatma Gandhi, unul dintre cele mai căutate locuri din India. (…) În fața memorialului părintelui națiunii, cum e numit Mahatma Gandhi, e un copac plantat de Ho Chi Minh și mai este încă unul, cel de acolo. Doi copaci, atât! Ăștia doi sunt în fața memorialului părintelui națiunii indiene! Hai să vi-l arăt pe al doilea, că merită. Țineți-vă bine!”, spunea Dan Negru în clipul postat pe Facebook.

Dan Negru: "Orice străin vede hidoșenia asta când intră în București, prima oară"

 

Dan Negru a vorbit despre clădirea care se vede prima oară când ieși din Gara de Nord. Este vorba despre fostul hotel Dunărea, care a ajuns o ruină de foarte mulți ani. 

"Trec aproape săptămânal pe aici. Ruina asta este în centrul Bucureștiului: e fostul hotel Dunărea și imediat lângă este Gara de Nord. Orice străin care vine în București, iese din Gara de Nord și dă de dărăpănătura asta, de ruina asta. E de zeci de ani așa. Cât poate să coste statul român să pună un banner sau măcar o pânză ca să acopere hidoșenia? La câțiva pași de aici, la câteva străzi distanță este sediul Guvernului României. Deci orice străin care vine în București, în Capitala României, vede asta. Asta este prima clădire pe care o vezi cum ieși din Gara de Nord. De zeci de ani e așa. Ăsta e centrul Bucureștiului. Bucureștenii s-au obișnuit cu hidoșenia. Obișnuința e a doua natură. Uite, asta e obișnuința. Gata, plec că s-a făcut verde," a spus Dan Negru în timp ce se afla în mașină, lângă Gara de Nord din București. 

Vezi continuarea AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel