Barna, USR: "Imaginile cu Iordache tremurând ca piftia vor intra în istorie"

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:

Dan Barna, președintele Uniunii Salvați România, a făcut o serie de declarații la ieșirea din ședința tensionată de la Parlament.

Parlamentarii PNL și USR s-au strâns în jurul prezidiului, reproșându-i lui Florin Iordache că nu a supus la vot propunerea PNL de a-l revoca pe Liviu Dragnea de la șefia Camerei Deputaților. O parte dintre aceștia au încercat să smulgă microfonul de la care se adresează președintele Camerei Deputaților celor din sala de plen.

"Majoritatea care a sufocat România doi ani de zile nu mai există. Au fost aproape 2 ore în care s-a încercat cu disperare definirea unei majorități care s-a dovedit clar că nu mai există. Vor fi antologice în istoria noastră politică imaginile cu Florin Iordache înfipt, disperat, în scaunul acela și tremurând precum piftia. Ce am văzut astăzi este că o mobilizare foarte bună a opoziției poate destructura majoritatea PSD-ALDE. Au fost incapabili să asigure cvorumul final și au fost incapabili să admită un vot pe care știau că-l pierd. Astăzi, PSD-ALDE nu au avut majoritate. Democrația se întoarce în Parlament. Liviu Dragnea, care a scufundat România în ultimii doi ani de zile se apropie cu pași repezi de sfârșit. În acest context, moțiunea de Cenzură de săptămâna viitoare este cu adevărat importantă", a declarat, la Parlament, liderul USR Dan Barna. 

Citește și:  ȘOC în Parlament. ZID în jurul lui Iordache. "Sunați la 112!"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel