Dan Barna, GAFĂ de proporții în fața unui MARE ROMÂN: Ce s-a oferit să îi dea lui Emeric Jenei

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
captura foto ebihoeranul.ro
captura foto ebihoeranul.ro

Dan Barna s-a întânit, întâmplător, la Oradea, cu Emeric Jenei. Prezidențiabilul a fost protagonistul unui moment jenant, oferindu-se să îi dea un autograf marelui anternor de fotbal.

Dan Barna s-a aflt, ieri, la Oradea, într-o vizită electorală, unde a petrecut circa 50 de minute în mijlocul orădenilor, însoţit de câteva zeci de susţinători din USR PLUS.

În plimarea sa prin oraș, Dan Barna l-a întâlnit pe Emeric Jenei, ajuns acum la o vârstă venerabilă. Emerich Jenei a fost cel care a câştigat Cupa Campionilor Europeni, cu Steaua, în 1986. Tot el a antrenat şi echipa naţională la Campionatul European din 2000, penultimul turneu final la care România a ieșit din faza grupelor.

Nea Imi i-a urat succes şi l-a felicitat, iar din senin Dan Barna s-a oferit... să-i dea un autograf cunoscutului antrenor de fotbal. Dându-şi seama că Jenei nu e obişnuit să primească autografe, ci să le dea, un USR-ist din mulţime, încercând probabil să îl salveze pe candidatul USR-ist de penibilul situației, a strigat „Nea Imi, daţi-i şi dumneavostră un autograf!“, lucru care de altfel s-a și întâmplat.

Tot la Oradea, Barna l-a întâlnit și pe Lupu, un personaj cunoscut de orădeni, care-şi face veacul pe străzile oraşului. Acesta a spus că îl susţine, dar tot votează cu... Oana Zăvoranu. „Te-am votat, dar rămâne şi Oana Zăvoranu", a comentat Lupu, iar Barna a răspuns amuzat: „Da, rămâne în sufletul omului", relatează ebihoreanul.ro

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel