Dan Barna, explicaţie pentru prezenţa la Antena 3: „Oamenii mi-au mulţumit că am vorbit cu patriarhul Mihai Gâdea”

Preşedintele USR, Dan Barna, vine cu o ironie după toată controversa creată prin prezenţa în studioul Antenei 3 în emisiunea moderată de Mihai Gâdea. 

Acesta arată că a vrut să vorbească şi altui tip de public care să nu mai trăiască în dezinformare sau informaţie puţină şi chiar a primit mesaje de mulţumire că a fost în „biserica părinţilor lor”, adică Antena3, şi au vorbit cu „patriarhul” Mihai Gâdea.

„Răspunsul e foarte simplu. Eu consider, dincolo de ce s-a întâmplat în România în aceşti ani, că mijloacele media, televiziunile, presa site-urile, sunt instrumente de vorbit cu oamenii, instrumente de comunicare, şi nu scopuri în sine.

Oamenii aceia merită să aibă ocazia să audă şi mesajul nostru. Şi lucrul acesta s-a întâmplat mergând la Antena 3 şi discutând cu ei la mijlocul de comunicare la care ei se uită. Am primit foarte multe mesaje în care oamenii îmi spuneam „vă mulţumesc că aţi făcut asta pentru că a trebuit să mergeţi în «biserica» părinţilor mei, la Antena 3, să vorbiţi cu «patriarhul» părinţilor mei care este Mihai Gâdea pentru a vă asculta. Şi tatăl meu a fost impresionat de discursul dumneavosatră, deşi el se uită doar la Antena 3".

Citește și Dan Barna, invitat la Antena 3, la Mihai Gâdea: „Acest guvern trebuie să plece pentru ce a făcut Diasporei"

E foarte bine că dăm mesaje de unitate şi de o Românie europeană şi că vrem să-i reprezentăm pe toţi cetăţenii, care au drepturi egale în România. Dar aceste declaraţii trebuie dublate de gesturi care trebuie să confirme că într-adevăr Alianţa USR-PLUS îi reprezintă pe toţi românii şi îşi propune să-i reprezinte pe toţi, nu doar pe cei care ne-au votat. Din această perspectivă am fost foarte asumat şi perfect conştient când am mers la Antena 3 şi o să merg şi la alte televiziuni. Şi colegii mei din USR şi din PLUS vor face şi fac deja lucrul acesta.

De aceea sunt perfect împăcat cu decizia de a participa la acea emisiune şi eu consider că este logică şi normală", a explicat Dan Barna, la Adevărul, potrivit B1 TV.

 

[citeste si]

Get it on App Store Get it on Google Play


  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

  TOP STIRI CELE MAI

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt1
YesMy