Dan Barna, explicaţie pentru prezenţa la Antena 3: „Oamenii mi-au mulţumit că am vorbit cu patriarhul Mihai Gâdea”

Preşedintele USR, Dan Barna, vine cu o ironie după toată controversa creată prin prezenţa în studioul Antenei 3 în emisiunea moderată de Mihai Gâdea. 

Acesta arată că a vrut să vorbească şi altui tip de public care să nu mai trăiască în dezinformare sau informaţie puţină şi chiar a primit mesaje de mulţumire că a fost în „biserica părinţilor lor”, adică Antena3, şi au vorbit cu „patriarhul” Mihai Gâdea.

„Răspunsul e foarte simplu. Eu consider, dincolo de ce s-a întâmplat în România în aceşti ani, că mijloacele media, televiziunile, presa site-urile, sunt instrumente de vorbit cu oamenii, instrumente de comunicare, şi nu scopuri în sine.

Oamenii aceia merită să aibă ocazia să audă şi mesajul nostru. Şi lucrul acesta s-a întâmplat mergând la Antena 3 şi discutând cu ei la mijlocul de comunicare la care ei se uită. Am primit foarte multe mesaje în care oamenii îmi spuneam „vă mulţumesc că aţi făcut asta pentru că a trebuit să mergeţi în «biserica» părinţilor mei, la Antena 3, să vorbiţi cu «patriarhul» părinţilor mei care este Mihai Gâdea pentru a vă asculta. Şi tatăl meu a fost impresionat de discursul dumneavosatră, deşi el se uită doar la Antena 3".

Citește și Dan Barna, invitat la Antena 3, la Mihai Gâdea: „Acest guvern trebuie să plece pentru ce a făcut Diasporei"

E foarte bine că dăm mesaje de unitate şi de o Românie europeană şi că vrem să-i reprezentăm pe toţi cetăţenii, care au drepturi egale în România. Dar aceste declaraţii trebuie dublate de gesturi care trebuie să confirme că într-adevăr Alianţa USR-PLUS îi reprezintă pe toţi românii şi îşi propune să-i reprezinte pe toţi, nu doar pe cei care ne-au votat. Din această perspectivă am fost foarte asumat şi perfect conştient când am mers la Antena 3 şi o să merg şi la alte televiziuni. Şi colegii mei din USR şi din PLUS vor face şi fac deja lucrul acesta.

De aceea sunt perfect împăcat cu decizia de a participa la acea emisiune şi eu consider că este logică şi normală", a explicat Dan Barna, la Adevărul, potrivit B1 TV.

 

[citeste si]

Get it on App Store Get it on Google Play


  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

31 oct 2020, 17:28 in Economie
Quibi, de la succes la eșec

  TOP STIRI CELE MAI


Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

nxt.24
YesMy