Barna, despre scrisoarea lui Toader din Financial Times: Nu esti niciodată prea bătrân, ca să te faci de râs

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Dan Barna, președintele  USR,  a declarat  referitor la scrisoarea trimisă de  Tudorel Toader publicațiie Financial Times, că "nu ești niciodata prea bătrân ca să te faci de râs".



"As începe cu una din legile lui Murphy, care spune că nu ești niciodată prea bătrân, pentru a găsi un nou mod de a te face de râs. Ceea ce face Tudorel Toader cu această scrisoare este înca o modalitate de a se face și mai ales de a ne face, ca și Guvern al României, de râs pe plan internațional.

In mod obiectiv, ceea ce vede toata Europa și toata lumea, vorbim si de partenerul american, este ca România în momentul de fața este condusă de niste indivizi, o parte din ei condamnați penali, o parte din ei în diverse faze de cercetare penala și Tudorel Toader este perceput ca fiind avocatul acestor condamnati penali", a declarat Barna pentru RFI Romania.

"Este o scrisoare oficială, redactată și trimisă în numele Guvernului României", a răspuns Tudorel Toader, întrebat de HotNews.ro despre scrisoarea trimisă cunoscutei publicații financiare Financial Times.

 ”Nu am nimic personal contra Laurei Codruța Kovesi, unul dintre cei trei candidați la poziția de procuror-șef în noua instituție a Procurorului European. Dar, din toate dovezile pe care le-am văzut - de la judecători, procurori și alte surse credibile - ea nu ar trebui numită în această poziție de o importanță vitală”, a scris Toader în Financial Times.
[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel