Dacian Cioloș, replică după mesajul lui Dragnea: Banii sunt pentru PSD

Narcis Popa |
Data publicării:

Preşedintele PLUS, Dacian Cioloş spune că Fondul de Dezvoltare şi Investiţii pentru proiecte destinate comunităţilor, anunţat de către liderul PSD, Liviu Dragnea, nu va aduce bunăstare românilor, ci sunt bani "pentru partid, pentru firmele căpuşă".

"Liviu Dragnea începe să ne spună din nou cum o să arunce în stânga şi în dreapta cu bani pe diferite proiecte, însă românii cred că încep să înţeleagă că acei bani nu sunt pentru ei, acei bani sunt pentru partid, pentru firmele căpuşă, acei bani sunt pentru comisioane şi ei trebuie să ajungă la oamenii de partid, aşa cum ne-au obişnuit oamenii ăştia deja de câteva decenii. Pentru că în paralel cu aceste promisiuni că o să se arunce cu bani pe diferite proiecte în stânga şi în dreapta, ministrul de finanţe PSD, Teodorovici, împrumută România cu miliarde de euro şi cu dobânzi foarte ridicate de pe pieţele externe. Deci noi luăm bani de pe pieţele externe ca să putem finanţa aceste promisiuni electorale care nu aduc bunăstare pentru români", a declarat Cioloş, într-o conferinţă de presă.

El a mai precizat că în ciuda faptului că s-au cheltuit foarte mulţi bani pe proiect din judeţul Teleorman, acesta este unul dintre cele mai sărace din România.

"Liviu Dragnea ne spune că foloseşte experienţa pe care a avut-o în judeţul Teleorman cu programul acela naţional de dezvoltare locală ca să finanţeze şi să susţină bunăstarea pentru români, doar că după ce s-au cheltuit miliarde de euro cu acel program naţional de dezvoltare locală şi foarte mulţi bani inclusiv în judeţul Teleorman, Liviu Dragnea cu experienţa pe care o are în judeţul Teleorman ne arată că de fapt în ciuda banilor care s-au cheltuit pe aceste proiecte, judeţul Teleorman este în continuare unul dintre cele mai sărace din România, dar banii s-au cheltuit. Şi atunci nu putem decât să tragem concluzia firească că acei bani nu sunt pentru bunăstarea românilor şi sunt pentru comisioane şi firme căpuşă care sunt conectate la partid", a mai spus Cioloş.

Primarii pot folosi, începând de joi, Fondul de Dezvoltare şi Investiţii pentru proiecte destinate comunităţilor, a scris, pe Facebook, preşedintele PSD, Liviu Dragnea, care a menţionat că pentru accesarea banilor trebuie depuse ''doar două documente''.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel