Dacian Cioloș, mesaj pentru românii din DIASPORA: „Prezența voastră MASIVĂ la urne - imbold fără precedent celor de acasă“

A long line of supports wait outside of Walker Manufacturing before Paul Ryan's speech in Fort Collins on Wednesday. Hundreds of people crowded in the warehouse to hear Ryan speak.
A long line of supports wait outside of Walker Manufacturing before Paul Ryan's speech in Fort Collins on Wednesday. Hundreds of people crowded in the warehouse to hear Ryan speak.

Fostul premier al României, Dacian Cioloș, le transmite românilor din Diaspora un mesaj prin care îi îndeamnă să meargă la vot, astfel putând da un  imbold și celor de acasă, amintindu-le că la ultimele alegeri prezidențiale au schimbat cursul lucrurilor.

Fostul premier al României, Dacian Cioloș, le-a transmis românilor din diaspora, care au început deja de ieri să voteze, un mesaj prin care le spune că prezența lor masivă de la urne poate da un imbold și celor rămași acasă, în România.

„Dragi prieteni care trăiți și munciți departe de țară,

Ați rămas legați prin rădăcini puternice de Acasă. Vă pasă de ceea ce se întâmplă în țară și sunteți hotărâți să nu stați deoparte.

La ultimele alegeri prezidențiale, ați schimbat cursul lucrurilor, pentru că cei care conduceau atunci guvernul se temeau de puterea voastră. Le-ați dat atunci o lecție.

De data asta, din nou, puteți fi cei care decid care va fi al doilea candidat în turul doi.

Puteți decide dacă România rămâne ancorată în dilema trecut-viitor sau dacă vom discuta în turul doi doar despre viitorul nostru.

Aveți o zi în plus față de noi, cei de acasă, în care puteți contribui la modul în care va arăta țara pe care o iubiți atât de mult.

Sunt cu gândul și cu inima alături de voi.

Prezența voastră masivă la urne de astăzi le poate da un imbold fără precedent celor de acasă“, a scris fostul premier Dacian Cioloș pe pagina sa de Facebook.

[citeste si]

Get it on App Store Get it on Google Play


  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

  TOP STIRI CELE MAI

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt1
YesMy