Dacian Cioloș a votat în fieful lui Dragnea: „Și teleormănenii fac parte din aceeași Românie“

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

Dacian Cioloș a votat în județul Teleorman, județul pe care Liviu Dragnea l-a condus ani de-a rândul în calitate de șef al Consiliului Județean. El spune că va deschide aici un birou europarlmentar pentru că „și teleormănenii fac parte din aceeași Românie“.

Europarlamentarul Dacian Cioloș, liderul partidului PLUS, a votat, astăzi, în turul al doilea al alegerilor prezidențiale în orașul Alexandria din Teleorman. Județul Teleorman este locul care „i-a dat“ țării pe Liviu Dragnea, dar și pe Viorica Dăncilă. El a precizat că a votat aici ăentru că „și teleormănenii fac parte din aceeași Românie“.

„O să vin tot mai des. E o parte a României pe care am lăsat-o deoparte pentru că, din păcate, s-a dezvoltat cultura asta populară a fiefurilor politice în care te duci și în care nu te duci și cred că trebuie să depășim asta. Cred că în această zonă cei care vor conduce România în următorul mandat ar trebui să se uite mai cu atenție“, a afirmat Dacian Cioloș.

Totodată el a spus că este important „să nu mai facem doar drumuri ca să umplem doar conturile unor firme de partid, ci la capătul drumurilor să se găsească și locuri de muncă și oamneii să simtă că fac parte din aceeași Românie ca cei din Cluj, Timișoara sau Sibiu“, a declarat Cioloș la ieșirea de la urne.

„Am votat în Alexandria, județul Teleorman, pentru că este important ca cetățenii români să înțeleagă că și teleormănenii fac parte din aceeași Românie din care fac parte și cei din Cluj, Timiș sau din Sibiu. Tot aici, urmează să deschid în curând și un birou europarlamentar“, este mesajul lui Dacian Cioloș.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel