Cumpănaşu: "I-am ţinut în braţe pe marii procurori"

Alexandra Steoleaca |
Data publicării:
Sursa foto: captură Antena 3
Sursa foto: captură Antena 3

Alexandru Cumpănaşu, preşedinte al Coaliţiei Naţionale pentru Modernizarea României şi unchi al Alexandrei a avut o ieşire nervoasă duminică seara, într-o intervenţie Tv, spunând că a apărat degeaba procurorii ani de zile, când ei au lăsat-o să moară pe nepoata sa, arătând că sistemul e putred.

"Sunt şi eu vinovat că i-am ţinut în braţe public, pe marii procurori, marile servicii. Este vina mea, a multora care, din convingere, am crezut că trebuie să facem curăţenie. Dar când constaţi lipsa de profesionalism, îţi dai seama că sistemul este putred şi în beneficiul nu ştiu cui", a declarat Alexandru Cumpănaşu, preşedinte al Coaliţiei Naţionale pentru Modernizarea României şi unchi al Alexandrei.

Cumpănaşu a fost unul dintre principalii susţinători ai procurorilor şi statului de drept.

"Nu cred că toate au fost în zadar, dar cu siguranţă nu merită atâta sprijin, pentru că reţeaua informativă a fost la pământ în Caracal. Procurorii, marii viteji, au lăsat-o să moară cu zile, nu au făcut nimic. Pentru cine m-am bătut în toţi anii ăştia?", a completat Cumpănaşu.

Coaliţia Naţională pentru Modernizarea României (CNMR) al cărei preşedinte este Alexandru Cumpănaşu îi cere preşedintelui Klaus Iohannis să îl demită de urgenţă a directorului STS, Sorinel Vasilca, pentru „neclarităţile, bâlbâielile în salvarea tinerei ucise la Caracal".

Alexandru Cumpănaşu a anunţat că va depune luni plângeri penale faţă de toţi cei responsabili pentru modul în care s-a acţionat la Caracal.

Gheorghe Dincă, autorul crimelor de la Caracal, a recunoscut duminică faptele, spunând că a ars cadavrele Alexandrei şi al Luizei, conform Mediafax.ro.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel